Etusivu
Olemme lastensuojelun edelläkävijä, joka kehittää kuntoutustyötä asiakas-lähtöisesti. Autamme luomaan hyvinvointia.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Ohjaajaksi uuteen toiminnalliseen kokonaisuuteen
Katso työpaikan tarkemmat tiedot alta. Pääset täyttämään hakemuksen klikkaamalla "jatka".
Tehtävä
Ohjaaja
Sijainnit
Turku
Haku alkaa
5.6.2020
Haku päättyy
30.9.2020
Työsuhdemuoto
Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa
1.10.2020
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus

Tule meille töihin ohjaajaksi!

Uudessa toiminnallisessa kokonaisuudessa yhdistyy laitosperhekuntoutus ja sijaishuolto. Sijoituksella suojataan lasta ja samalla turvataan lapsen ihmissuhteet ja yhteydenpito läheisiin ja otetaan koko perhe ja verkosto mukaan kuntoutukseen. Palvelussa etsitään perheelle ratkaisu, joka kantaa tulevaisuuteen perheenä. Kyseessä on perheiden jälleenyhditsämisyksikkö, jonka timinta-ajatus on sitoutua perheisiin siten, ettei lasta siirretä yksin sijaishuoltopaikasta toiseen, vaan tarvittavat palvelut tulevat perheelle toiminnallisesta kokonaisuudesta.

Haluamme, että uskot asiakkaan osallisuuteen ja toimijuuteen kuntoutuksen vaikuttavana tekijänä. Ymmärrät kokemusasiantuntijuuden ja vertaistuen tuomat mahdollisuudet kuntoutustyölle. Toimimme systeemisen mallin mukaisesti, jossa kaikkien perheen jäsenten ja koko perheen tarpeet ja vuorovaikutussuhteet huomioidaan työskentelyssä. Toivomme sinulta sitoutumista, ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta kehittämistyöhön lasten ja perheiden parhaaksi.

Kuntoutustyöryhmään kuuluu perhevalmentajia, ohjaajia, sosiaalityöntekijä sekä moniammatillisen asiantuntijoiden osaajajoukko toimintaterapeutti, psykologi, perheterapeutti, päihdetyöntekijä ja psykiatri. Moniammatillinen työskentely luo edellytyksiä osaamiselle. Perheen kanssa työskentelyn lähtökohtana ovat perheen motivaatio, taidot ja voimavarat. Kuntoutuksen viitekehyksenä meillä on terapeuttinen lähestymistapa, jossa yhdistyy kognitiivinen käyttäytymisterapia, perhe- ja voimavarakeskeisyys, psykoedukaatio, perheterapeuttisuus ja kiintymyssuhdeteoriat. Perheen kuntoutus on aina yksilöllistä ja suunnitelmallista.

Tarjoamme työntekijöillemme
- monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen
- laaja-alaiset työterveyshuollon palvelut
- erilaisia vaihtoehtoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen
- säännöllisen työnohjauksen ja tarvittaessa yksilötyönohjauksen
- mentorointituen
- muiden organisaatiomme asiantuntijatehtävissä toimivien terapeuttien, sosiaalityöntekijän, päihdetyöntekijän, psykiatrin ja psykologin ammattitaidon työsi tueksi
- sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen, G23

Mikäli sinulla on sosiaalialan tai terveydenhuollon ammattihenkilön tai kasvatusalan amk-tasoinen koulutus, lastensuojelun avo- tai sijaishuollon työkokemusta kolme vuotta ja riittävä johtamistaito, aito halu ja motivaatio työskennellä nuorten ja heidän perheidensä kanssa, hae meille töihin. Arvostamme sitoutumista, ymmärrystä perheiden kanssa työskentelystä, verkostotyön- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, laadunhallinnan ymmärrystä, talousnäkemystä ja raportointitaitoja. Eduksesi ovat erilaiset menetelmäkoulutukset, kuten terapeuttiset koulutukset, DKT-osaaminen, neuropsykiatrinen valmentaja- tai traumakoulutus.

Olemme kehittäneet palveluitamme merkittävästi 2000-luvun aikana ja työnantajana meillä on yli sadan vuoden lastensuojelutyön kokemus. Olemme Turussa ja Uudessakaupungissa toimiva yksityinen, voittoa tavoittelematon, valtakunnallinen lastensuojelupalveluiden tuottaja. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kotiin vietävät ja laitosmuotoiset lastensuojelun avopalvelut, sijaishuolto, jälkihuolto ja perusopetuspalvelut. Jos tulet valituksi, sinun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marjo Oinonen 040 586 2000.
Aikaa jäljellä